WIJ WERKEN BIJ TANDARTSENPRAKTIJK KIESKEURIG BV

Wij willen U graag laten weten, wie er voor Uw ontvangst en behandelingen zorg draagt.

WIJ STELLEN ONS AAN U VOOR :


http://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2017/08/franziska-2-320x256.jpg

Dr. Schimanski


Dr. Schimanski is algemeen tandarts. Ze komt oorspronkelijk uit Duitsland, waar zij haar opleiding tandheelkunde in 2002 heeft afgerond. Na 3 jaar in Duitsland te hebben gewerkt is ze naar Nederland gekomen, waar ze nu dus ook al ruim 11 jaar met veel plezier werkzaam is. Ze houdt haar kennis op peil en is derhalve ook te vinden in het kwaliteitsregister voor tandartsen.


http://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2017/08/Nenad-1-320x256.jpg

Dr. Zivkovic


Dr. Zivkovic is algemeen tandarts. Hij komt oorspronkelijk uit Servië, waar hij ook zijn opleiding heeft genoten. Hij heeft zijn  diploma gehaald in 2009. Sindsdien is hij werkzaam als tandarts. Hij is zich aan het specialiseren in de orthodontie. Hij spreekt uitstekend  Nederlands.


http://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2015/12/shutterstock_156787064-320x200.jpg

Leonieke


Leonieke begint bij ons 01 januari aanstaande. Zij is opgeleid als schoonheidsspecialiste, wat veel raakvlakken heeft met het vak tandartsassistente. Zij zal verder, in eerste instantie, intern opgeleid worden en zal geleidelijk in het vak tandartsassistente groeien. Een foto is nog niet beschikbaar.

http://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2017/12/Image-1-1-160x160.jpg

Dr. Han


Dr. Han is een zeer ervaren tandarts, die zich heeft gespecialiseerd in implantologie en kleine operaties. Dit doet hij al ruim vijftien jaar. Dr. Han is een liefhebber van zijn vak, en is er trots op als patiënten tevreden zijn over het resultaat van de behandeling. Hij neemt hier dan ook alle tijd voor.


http://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2017/08/4-1.jpg

Joy


Joy is werkzaam bij onze praktijk sinds 01 juni 2017 . Joy heeft 12 jaar ervaring als preventie-assistente. Zij is gespecialiseerd in de omgang met kinderen. Intern noemen wij haar de tandenfee. Daarnaast is ze ook het eerste aanspreekpunt in de contacten met patienten.
(c) Tandartsenpraktijk Kieskeurig - Dé Tandarts voor Breda