DIENSTEN

Wij bieden de volgende behandelingen:
• Restauratieve tandheelkunde
• Angstbehandelingen
• Mondhygiëne en poetsinstructie
• Cosmetische tandheelkunde


Angsttandarts in Breda

Wat uw leeftijd ook is, u bent echt niet de enige met angst voor de tandarts en onze angsttandarts in Breda helpt u hier graag mee. Wist u dat maar liefst 40% van de Nederlandse volwassenen zegt bang te zijn voor een bezoek aan de tandarts? Heeft u angst voor de tandarts? Kom dan naar Tandartsenpraktijk Kieskeurig in Breda. Onze angsttandarts heeft ervaring met de vele angstige patiënten en door hun bezoek aan deze angsttandarts komen zij over hun tandartsangst heen. De enkele patiënt, waarvoor onze aanpak niet werkt, wordt doorverwezen naar een speciaal opgeleide angsttandarts. Samen komen we tot de beste oplossing in uw situatie. Wij werken met de meest moderne technieken en materialen.

Kies voor de ervaren angsttandarts in onze praktijk

Kiest u voor professionele mondzorg in onze praktijk? Dan maakt u een goede keuze. Onze tandartsen en de orthodontist hebben jarenlange ervaring met het behandelen van patiënten. Wij bieden verschillende soorten behandelingen aan op het gebied van tandheelkunde zoals het zetten van een kaakimplantaat. Zie hieronder de punten waarom u voor onze praktijk kiest:

  • Ruime ervaring met kinderen en angstpatiënten
  • Tandartsen die alle tijd voor u nemen
  • Tandartsen die in alle rust en met geduld samen met u de mogelijkheden bespreken
  • Persoonlijke benadering
  • Goede communicatie
  • Duidelijke uitleg

Angst tandarts Breda

Wat zijn de oorzaken waardoor angst gecreëerd wordt?

Er kunnen verschillende oorzaken aan angst voor de tandarts ten grondslag liggen. De meeste oorzaken gaan vaak terug tot de jeugd. In de meest gevallen heeft de persoon negatieve ervaringen met de (school)tandarts, die veelal werkten met nu verouderde technieken en apparatuur. Ook kunnen de ouders erg bang zijn voor de tandarts, waardoor u dit als kind automatisch ook werd, of wordt u afgeschrikt door de gruwelverhalen van anderen. Gelukkig gaan de meeste mensen wel naar de tandarts, ook al zien ze op tegen het bezoek. Soms wordt het bezoek uitgesteld, maar als mensen het tandartsbezoek uitstellen wordt die angst voor de tandarts alleen maar groter. Problemen aan de tanden, kiezen en het tandvlees ontstaan hierdoor. Denk hierbij aan gaatjes die ook gevuld moeten worden.

Maak een eerste afspraak bij deze speciale tandarts

Bestaande en nieuwe patiënten zijn bij ons van harte welkom. Een eerste afspraak bij de angsttandarts duurt bij ons ongeveer 20 tot 30 minuten. Wij maken graag kennis met u, doen een uitgebreide check-up en brengen de conditie van uw gebit in kaart. Maak een eind aan uw angst en maak uw eerste afspraak bij de angsttandarts door te bellen naar 076 – 88 919 10 of door ons contactformulier in te vullen.


Afspraak maken
https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2015/11/diensten-restauratie-320x200.jpg

https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2015/11/diensten-angst-320x200.jpg

https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2015/11/diensten-cosmetisch-320x200.jpg

https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2015/11/diensten-implantaten-320x200.jpg

(c) Tandartsenpraktijk Kieskeurig - Dé Tandarts voor Breda