DIENSTEN

Wij bieden de volgende behandelingen:
• Restauratieve tandheelkunde
• Angstbehandelingen
• Mondhygiëne en poetsinstructie
• Cosmetische tandheelkunde


Angst tandarts Breda

Angst voor de tandarts? Kom naar Kieskeurig in Breda
  • Ruime ervaring met kinderen en angstpatiënten
  • Tandartsen die alle tijd voor u nemen
  • Tandartsen die in alle rust en met geduld samen met u de mogelijkheden bespreken
  • Persoonlijke benadering
  • Goede communicatie
  • Duidelijke uitleg

Wat uw leeftijd ook is: u bent echt niet de enige met angst voor de tandarts. Want wist u dat maar liefst 40% van de Nederlandse volwassenen zegt bang te zijn voor een bezoek aan de tandarts? Heeft u angst voor tandarts Breda? Kom dan naar Tandartsenpraktijk Kieskeurig. Onze tandarts heeft hier geen speciale opleiding voor. Echter door zijn ervaring met de vele angstige patiënten, die U voor gingen, komen bijna alle patiënten over hun tandartsangst heen. De enkele patiënt, waarvoor onze aanpak niet werkt, wordt doorverwezen naar een speciaal opgeleide angsttandarts. Samen komen we tot de beste oplossing in uw situatie. En dan met het gebruik van de meest moderne technieken en materialen.

Angst tandarts Breda
Angst tandarts Breda

Oorzaken angst tandarts Breda?

Er kunnen verschillende oorzaken aan angst tandarts Breda ten grondslag liggen. De meeste oorzaken gaan vaak terug tot de jeugd. In de meest gevallen heeft de persoon negatieve ervaringen met de (school)tandarts, die veelal werkten met nu verouderde technieken en apparatuur. Ook kunnen de ouders erg bang zijn voor de tandarts, waardoor u dit als kind automatisch ook werd. Of wordt u afgeschrikt door de gruwelverhalen van anderen.

Gelukkig gaan de meeste mensen die op zien tegen een bezoekje aan de tandarts gelukkig wel, maar soms wordt het uitgesteld. En als mensen het tandartsbezoek uitstellen, wordt die angst alleen maar groter. Want het kan niet anders dan dat er problemen aan tanden, kiezen en het tandvlees ontstaan.

Maak een eerste afspraak

Ook nieuwe patiënten zijn bij ons van harte welkom. Een eerste afspraak duurt bij ons ongeveer 20 tot 30 minuten. Wij maken graag kennis met u, doen een uitgebreide check-up en brengen de conditie van uw gebit in kaart. Maak een eind aan uw angst tandarts Breda en kom naar Tandartsenpraktijk Kieskeurig.

Meer weten over onze mogelijkheden en/of diensten rondom angstbehandelingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer interessante links:

Angst tandarts BredaBreda tandartsImplantaten kunstgebit BredaKindertandarts BredaBeugel BredaTandarts Breda HaagwegTandarts Breda PrincenhageTandarts Breda spoedTandarts Breda Tuinzigt Tandarts orthodontist Breda


Afspraak maken
https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2015/11/diensten-restauratie-320x200.jpg

https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2015/11/diensten-angst-320x200.jpg

https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2015/11/diensten-cosmetisch-320x200.jpg

https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2015/11/diensten-implantaten-320x200.jpg

(c) Tandartsenpraktijk Kieskeurig - Dé Tandarts voor Breda