Ook financiering via Santander

FACTURERING VIA ANDERS MEDICAL FACTORING

Conform onze betalingsvoorwaarden verloopt onze facturering via Anders Medical Factoring. Door deze samenwerking kunnen wij ons beter richten op uw behandelingen.
Hieronder een korte omschrijving hoe Anders MF werkt, hoe U contact neemt, en ZELFS hoe U een kostbare behandeling kunt financieren.


https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2019/12/anders-logo.png

Bij uw bezoek aan de tandarts

De baliemedewerkster bespreekt met U hoe U Uw tandartsrekening gaat voldoen. Soms is het voor ons of voor U wenselijk de behandeling onmiddellijk te betalen. Soms is het wenselijk de facturatie via Anders MF te laten verlopen, onder andere bij declaratie bij de verzekeraar. U ontvangt deze nota bij voorkeur in uw digitale mailbox.

Anders MF verzorgd de financiële administratie
Wat betekent dit voor u?

U ontvangt een nota van Anders MF en ziet in één oogopslag hoe de nota is opgebouwd.
Als uw zorgverzekeraar een gedeelte vergoedt, dan staat dit duidelijk op de nota. Hoeveel dit is, hangt af van de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. Het resterende bedrag betaalt u aan Anders MF. Staat er geen vergoeding op uw nota vermeld? Dan betaalt u het hele bedrag aan Anders MF. Daarna controleert u of u de nota kunt declareren bij uw zorgverzekeraar.

Heeft U een vraag over de hoogte van de vergoeding of recht op vergoeding? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar. Desgewenst kan een medewerker van de tandarts U hierbij behulpzaam zijn.

Betaling van uw nota
Op de website www.mijnAndersnota.nl, die speciaal voor u is ingericht, kunt u inloggen, de status van uw factuur bekijken en kosteloos betalen via iDeal. Tevens bestaat de mogelijkheid om online een betalingsregeling aan te vragen en een vraag te stellen over de factuur. Alles is eenvoudig zelf te regelen, eventueel met hulp van één van onze medewerkers.
De betalingsvoorwaarden zijn vermeld onderaan deze bladzijde.FINANCIERING VIA SANTANDER

Iedereen wil een mooi gebit. Dit kan in sommige gevallen kostbaar zijn en wellicht eerder gewenst zijn dan uw financiele positie nu toelaat. SANTANDER  financiering geeft u financiele ruimte. Doe online een aanvraag en bekijk wat de mogelijkheden zijn. Nadat uw aanvraag is goedgekeurd, wordt het geld onmiddellijk overgemaakt op uw rekening. U betaalt terug in vaste, maandelijkse termijnen. U weet zo precies wat u kunt besteden. Beoordeling van uw aanvraag gebeurt vrijwel onmiddellijk. Als uw aanvraag is goedgekeurd, tekent u de overeenkomst en stuurt deze samen met de benodigde documenten op. Het geld wordt overgemaakt op uw rekening en u kunt dan de gewenste behandeling laten uitvoeren.

LET OP: GELD LENEN KOST GELD

Deze financiering is een niet-doorlopend geldkrediet. De lening wordt verstrekt door Santander Consumer Finance Benelux BV. Toetsing en registratie bij BKR. Bij een aanvraag ontvangt u automatisch de van toepassing zijnde standaard informatie en algemene voorwaarden. Kies Keurig BV en Santander geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiele product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke informatie.


CONTACTGEGEVENS ANDERS MF


085-760 62 62

service@mijnandersnota.nl

www.mijnAndersnota.nl


AANVRAGEN FINANCIERING


Klantenservice Santander

030-6388100

(c) Tandartsenpraktijk Kieskeurig - Dé Tandarts voor Breda