TANDEN BLEKEN

Uw tanden bleken is DE manier om uw zelfvertrouwen een boost te geven. Uw tanden kunnen professioneel gebleekt worden in onze praktijk.


https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2017/08/bleken9.jpg

Tanden bleken in Breda

Uw tanden laten bleken is de manier om uw zelfvertrouwen een boost te geven en dit doet u bij Tandartsenpraktijk Kieskeurig in Breda. Witte tanden maken u jonger en aantrekkelijker. Na een bleekbehandeling met de Philips Zoom White Speed verlaat u onze praktijk met een stralend wit gebit!

Laat uw tanden bleken met Philips Zoom White Speed

Met de Philips Zoom White Speed bleekt de tandarts in Breda Heuvel uw tanden op een veilige manier. Philips Zoom White Speed voldoet volledig aan de nieuwe Europese regels. Dit betekent dat ze maximaal 6% waterstofperoxide bevat. De werkende stof is Sodium Carbonate Peroxide. Dit is een niet-agressieve vorm van actieve zuurstof. Het tast het tandglazuur niet aan maar breekt het diepliggende vuil af een licht het gebit op. Verkleuring is nauwelijks te voorkomen doordat we onze tanden de gehele dag bloot stellen aan factoren zoals koffie, sigaretten en rode wijn. Door deze zeer eenvoudige behandeling voor tanden bleken, worden de tanden in één uur drie tot acht tinten lichter, afhankelijk van de basiskleur van uw tanden. Echter, door de geavanceerde LED-technologie garandeert Philips Zoom White Speed maximaal resultaat in een minimaal tijdsbestek. De lichtintensiteit van de Philips Zoom White Speed-lamp is volledig instelbaar, zodat de behandeling voor iedere patiënt zo comfortabel mogelijk is.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Een tandbleek-behandeling bij onze tandartspraktijk bestaat uit verschillende stappen. Deze stappen zijn hieronder te zien:

  • Allereerst bepaald de tandarts of uw tanden wel geschikt zijn om te bleken.
  • Voordat we beginnen met bleken van uw tanden, vindt er eerst een grondige gebitsreiniging plaats. Dit gebeurt ongeveer een week voor de bleekbehandeling. Eventueel tandsteen wordt verwijderd om een optimaal bleekresultaat te kunnen bereiken.
  • Uw lippen en tandvlees worden afgedekt en alleen uw tanden blijven zichtbaar.
  • De White Speed Whitening Gel wordt aangebracht. Deze gel is speciaal ontwikkeld om gebruikt te worden in combinatie met de Philips Zoom White Speed-lamp.
  • De Philips Zoom White Speed-lamp en gel versterken elkaar bij het lichter maken van vlekken en verkleuringen op uw tanden.

Deze behandeling duurt ongeveer twee uur waarbij het tanden bleken zelf vier maal vijftien minuten in beslag neemt. Elke keer wordt er een nieuwe White Speed Whitening Gel aangebracht en wordt de verlichting opnieuw gecontroleerd en ingesteld.

Maak direct een afspraak voor het bleken van uw gebit

Bent u benieuwd geworden naar de behandeling en wilt u bij ons uw tanden laten bleken? Onze ervaren orthodontist staat ook voor uw klaar bij scheve tanden en kiezen. Plan uw afspraak in voor mondzorg door te bellen naar 076 – 88 919 10. Vraag vrijblijvend ons prijsopgaaf voor tanden bleken op door ons contactformulier in te vullen.WERKTIJDEN

Maandag
9:00 -17:00
Dinsdag
9:00 -17:00
Woensdag
9:00 -17:00
Donderdag
9:00 -17:00
Vrijdag
9:00 -17:00
KLIK HIER VOOR OPENINGSTIJDEN IN WEEKEINDE

https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2017/08/bleken7.jpg

CONTACT

+31 (0)76 – 88 919 10
info@tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl
MAAK NU UW AFSPRAAK VOOR HET BLEKEN VAN UW GEBIT

VRAAG ONS GEHEEL VRIJBLIJVEND NAAR EEN PRIJSOPGAAF

(c) Tandartsenpraktijk Kieskeurig - Dé Tandarts voor Breda