TANDEN BLEKEN

Uw tanden bleken is DE manier om uw zelfvertrouwen een boost te geven. Uw tanden kunnen professioneel gebleekt worden in onze praktijk.


https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2017/08/bleken9.jpg

Uw tanden bleken is de manier om uw zelfvertrouwen een boost te geven.

Witte tanden maken jonger en aantrekkelijker. Na een bleekbehandeling met Philips Zoom White Speed verlaat U onze praktijk met een stralend wit gebit !

Philips Zoom White Speed maakt het professioneel bleken van uw gebit op een veilige manier toegankelijk. Philips Zoom White Speed voldoet volledig aan de nieuwe Europese regels. Dat betekent, dat ze maximaal 6% waterstofperoxide bevat. De werkende stof is Sodium Carbonate Peroxide dit is een niet agressieve vorm van actieve zuurstof. Het tast het tandglazuur niet aan maar breekt het diepliggende vuil af een licht het gebit op. Verkleuring is nauwelijks te voorkomen doordat we onze tanden de gehele dag bloot stellen aan factoren zoals koffie, sigaretten en rode wijn. Door deze zeer eenvoudige behandeling worden de tanden in 1 uur drie tot acht tinten lichter worden, afhankelijk van de basiskleur van uw tanden.

Echter door de geavanceerde LED-technologie garandeert Philips Zoom White Speed maximaal resultaat in een minimaal tijdsbestek.

De lichtintensiteit van de Philips Zoom White Speed-lamp is volledig instelbaar, zodat de behandeling voor iedere patiënt zo comfortabel mogelijk is.

Een tandbleek-behandeling bij onze praktijk bestaat uit :

  • allereerst bepaald de tandarts of uw gebit geschikt is voor een tandbleekbehandeling,
  • Voordat we beginnen met bleken vindt er eerst een grondige gebitsreiniging plaats. Dit gebeurt ongeveer een week voor de bleekbehandeling. Eventueel tandsteen wordt verwijderd om een optimaal bleekresultaat te kunnen bereiken.
  • Uw lippen en tandvlees worden afgedekt, alleen uw tanden blijven zichtbaar.
  • De White Speed Whitening Gel wordt aangebracht. Deze is speciaal ontwikkeld om gebruikt te worden in combinatie met de Philips Zoom White Speed-lamp.
  • De Philips Zoom White Speed-lamp en -gel versterken elkaar in het lichter maken van vlekken en verkleuringen op uw tanden.

Deze behandeling duurt ongeveer twee uur, waarbij het tanden bleken zelf vier maal vijftien minuten in beslag neemt. Elke keer wordt er een nieuwe White Speed Whitening Gel aangebracht, en wordt de verlichting opnieuw gecontroleerd en ingesteld.


MAAK NU UW AFSPRAAK VOOR HET BLEKEN VAN UW GEBIT

VRAAG ONS GEHEEL VRIJBLIJVEND NAAR EEN PRIJSOPGAAF


WERKTIJDEN

Maandag
9:00 -17:00
Dinsdag
9:00 -17:00
Woensdag
9:00 -17:00
Donderdag
9:00 -17:00
Vrijdag
9:00 -17:00
KLIK HIER VOOR OPENINGSTIJDEN IN WEEKEINDE

https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2017/08/bleken7.jpg

CONTACT

+31 (0)76 – 88 919 10
info@tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl
MAAK NU UW AFSPRAAK VOOR HET BLEKEN VAN UW GEBIT

VRAAG ONS GEHEEL VRIJBLIJVEND NAAR EEN PRIJSOPGAAF

(c) Tandartsenpraktijk Kieskeurig - Dé Tandarts voor Breda