WIJ WERKEN BIJ TANDARTSENPRAKTIJK KIESKEURIG BV

Wij willen U graag laten weten, wie er voor Uw ontvangst en behandelingen zorg draagt.WIJ WERKEN BIJ TANDARTSENPRAKTIJK KIESKEURIG BV

Wij willen U graag laten weten, wie er voor Uw ontvangst en behandelingen zorg draagt.WIJ STELLEN ONS AAN U VOOR :


https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2021/01/DSC00375-2-1-320x401.jpg

Drs. N. Georgiev


Nikolay is een algemeen tandarts uit Bulgarije. Zijn beheersing van de Nederlandse taal is goed. Hij spreekt ook Pools en Russisch. Hij houdt zich bezig met de algemene tandheelkunde en heeft nog geen specialisatie.

https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2017/07/Image-1-1-160x160.jpg

Dr. Han


Dr. Han is een zeer ervaren tandarts, die zich heeft gespecialiseerd in implantologie en kleine operaties. Dit doet hij al meer dan 20 jaar. Dr. Han is een liefhebber van zijn vak, en is er trots op als patiënten tevreden zijn over het resultaat van de behandeling. Hij neemt hier dan ook alle tijd voor.


https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2020/07/van-uum.jpg

Dr. van Uum


Drs. van Uum is tandarts-implantoloog. Hij heeft inmiddels 11 jaar ervaring in  implantologie en is gecontracteerd door de meeste grote verzekeraars, waardoor uw eigen bijdrage geminimaliseerd wordt.


https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2017/07/DSC00335-160x160.jpg

Frans


Frans is onze praktijkmanager. Hij staat ervoor, dat de patient in onze praktijk op de eerste plaats staat. Indien nodig kunt U bij hem terecht met vragen en opmerkingen.


https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2017/08/4-1.jpg

Joy


Joy is werkzaam bij onze praktijk sinds 01 juni 2017 . Joy heeft 17 jaar ervaring als preventie-assistente. Zij is gespecialiseerd in de omgang met kinderen. Intern noemen wij haar de tandenfee. Daarnaast is ze ook het eerste aanspreekpunt in de contacten met patiënten. Inmiddels heeft ze ook de opleiding paro-preventie-assistente met goed gevolg doorlopen.


https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2020/07/tonnie1-160x160.jpg

Tonnie


Na 21 jaar gewerkt te hebben aan de balie bij een tandprotheticus, heeft Tonnie ons team versterkt. Haar betrokkenheid bij de patienten wordt zeer gewaardeerd. Ze neemt ook de tijd om vraagstukken op te lossen. Naast de werkzaamheden aan de balie assisteert ze in voorkomende gevallen de tandarts.


(c) Tandartsenpraktijk Kieskeurig - Dé Tandarts voor Breda