WIJ WERKEN BIJ TANDARTSENPRAKTIJK KIESKEURIG BV

Wij willen U graag laten weten, wie er voor Uw ontvangst en behandelingen zorg draagt.

WIJ STELLEN ONS AAN U VOOR :


https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2021/01/DSC00375-2-1-320x401.jpg

Drs. N. Georgiev


Nikolay is een algemeen tandarts uit Bulgarije. Zijn beheersing van de Nederlandse taal is goed. Hij spreekt ook Pools en Russisch. Hij houdt zich bezig met de algemene tandheelkunde en heeft nog geen specialisatie.


https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2017/08/Nenad-1-320x256.jpg

Dr. Zivkovic


Dr. Zivkovic is algemeen tandarts. Hij komt oorspronkelijk uit Servië, waar hij ook zijn opleiding heeft genoten. Hij heeft zijn  diploma gehaald in 2009. Sindsdien is hij werkzaam als tandarts. Hij is zich aan het specialiseren in de orthodontie. Hij spreekt uitstekend  Nederlands.


https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2017/07/Image-1-1-160x160.jpg

Dr. Han


Dr. Han is een zeer ervaren tandarts, die zich heeft gespecialiseerd in implantologie en kleine operaties. Dit doet hij al meer dan 20 jaar. Dr. Han is een liefhebber van zijn vak, en is er trots op als patiënten tevreden zijn over het resultaat van de behandeling. Hij neemt hier dan ook alle tijd voor.


https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2020/07/van-uum.jpg

Dr. van Uum


Drs. van Uum is tandarts-implantoloog. Hij heeft inmiddels 8 jaar ervaring in  implantologie en is gecontracteerd door CZ en VGZ, waardoor uw eigen bijdrage geminimaliseerd wordt.


https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2017/07/DSC00335-160x160.jpg

Frans


Frans is onze praktijkmanager. Hij staat ervoor, dat de patient in onze praktijk op de eerste plaats staat. Indien nodig kunt U bij hem terecht met vragen en opmerkingen.


https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2017/08/4-1.jpg

Joy


Joy is werkzaam bij onze praktijk sinds 01 juni 2017 . Joy heeft 17 jaar ervaring als preventie-assistente. Zij is gespecialiseerd in de omgang met kinderen. Intern noemen wij haar de tandenfee. Daarnaast is ze ook het eerste aanspreekpunt in de contacten met patiënten. Inmiddels heeft ze ook de opleiding paro-preventie-assistente met goed gevolg doorlopen.


https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2020/07/tonnie1-160x160.jpg

Tonnie


Na 21 jaar gewerkt te hebben aan de balie bij een tandprotheticus, heeft Tonnie ons team versterkt. Haar betrokkenheid bij de patienten wordt zeer gewaardeerd. Ze neemt ook de tijd om vraagstukken op te lossen. Naast de werkzaamheden aan de balie assisteert ze in voorkomende gevallen de tandarts.


https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2020/07/leonieke4.png

Leonieke


Leonieke werkt bij ons sinds 01 januari 2019. Zij is opgeleid als schoonheidsspecialiste, wat veel raakvlakken heeft met het vak tandartsassistente. Ze is hoofdzakelijk intern opgeleid, doch heeft via de ACTA de cursus Startklaar gevolgd.


https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2017/08/franziska-2-320x256.jpg

Dr. Schimanski


Dr. Schimanski is algemeen tandarts. Ze komt oorspronkelijk uit Duitsland, waar zij haar opleiding tandheelkunde in 2002 heeft afgerond. Na 3 jaar in Duitsland te hebben gewerkt is ze naar Nederland gekomen, waar ze nu dus ook al ruim 14 jaar met veel plezier werkzaam is. Ze houdt haar kennis op peil en is derhalve ook te vinden in het kwaliteitsregister voor tandartsen.(c) Tandartsenpraktijk Kieskeurig - Dé Tandarts voor Breda