OVER ONS

Onze praktijk staat open voor nieuwe patiënten.
Als u zich wilt inschrijven verzoeken wij u eerst telefonisch contact op te nemen met onze praktijk onder nummer 076 – 88 919 10 voor het maken van een afspraak of loop vrijblijvend bij ons binnen.

AFSPRAAK MAKENPlan een afspraak

WERKTIJDEN

DRUK HIER VOOR OPENINGSTIJDEN WEEKEINDE

CONTACT

+31 (0)76 – 88 919 10
info@tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl
Maak een afspraak voor controle

KOSTEN

BEHANDELING

Onze tarieven worden vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. U heeft hier inzicht in via onderstaande link.
Tarieven

Nieuwe patienten

Onze praktijk is open op maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur, en regelmatig in het weekeinde. Deze weekeinde-openstelling is een extra service. Voor eigen patiënten brengen wij hiervoor geen extra kosten in rekening. Anders zijn de extra kosten Euro 23,45. Buiten openingstijden kunt U bij pijnklachten contact opnemen met de dienstdoende tandarts via telefoon nummer 076-5209070.

Wij schrijven graag nieuwe patiënten in en uiteraard zijn ook de patiënten welkom die voorheen gewend waren op deze locatie de tandarts te bezoeken.

U kunt zich inschrijven aan de balie, gebruik maken van het inschrijfformulier op de website en die naar ons mailen, maar u kunt ook uw gegevens op mail naar ons zetten, dan bellen we u op om een afspraak te maken.

Neemt u bij een eerste bezoek aan de praktijk in ieder geval een ID kaart en een zorgpas mee.

Een eerste afspraak

Bij een eerste bezoek, duur tussen de 20 en 30 minuten, zal de tandarts een uitgebreide check-up doen, de conditie van uw gebit in kaart brengen en waar nodig in overleg met u, foto’s maken om een duidelijker beeld te krijgen van verscholen gebreken. Het kan resulteren in het opstellen van een behandelplan dat met u besproken zal worden.

Bij halfjaarlijkse controles geeft de tandarts aan welke werkzaamheden aan uw gebit eventueel nodig zijn om uw gebit in goede conditie te houden of te brengen.

Behandelingen

Bij pijnklachten kan de tandarts besluiten een overzichtsfoto te maken van uw gebit met kaak, waardoor dieper gelegen storingen zichtbaar worden en de oorzaak duidelijk wordt.

Wij streven ernaar uw gebit gezond te houden of weer te maken, gebruik makend van de nieuwste technieken en met gebruikmaking van de nieuwste apparatuur. Wij zijn een goed geoutilleerde praktijk waar u terecht kunt voor uw gebitscontroles en alle reguliere behandelingen.

Maar ook voor kroon-en brugwerk, frames en prothesen bent u bij ons aan het juiste adres. Vraagt u gerust om meer informatie omtrent bepaalde behandelingen, we vertellen u daar graag meer over.

Wij geven u alle aandacht die ervoor kan zorgen dat u met een gerust hart in de behandelstoel kunt plaatsnemen.Ook kunnen we cosmetische behandelingen uitvoeren, te denken aan bijvoorbeeld tanden bleken, maar ook het aanmeten en plaatsen van facings, het plaatsen van 1 of meer implantaten in combinatie met kroon-en brugwerk, de nieuwste technieken voor het rechtzetten van uw tanden, etc. Vraagt u gerust naar mogelijkheden aan de tandarts, die zal u altijd een eerlijk advies geven.

Angst

De aanwezige tandartsen hebben ruime ervaring met kinderen en angstpatiënten.

Iedereen kent wel iemand met angst voor tandartsbezoek. Wij hebben een tandarts werken met ruime ervaring in het behandelen van angstpatiënten. Hij zal in alle rust en met geduld samen met u de mogelijkheden voor behandeling bespreken en iedere stap aan u uitleggen. Hij neemt alle tijd voor u.

Kinderen

Bij kinderen zullen we er alles aan doen om te zorgen dat er geen angst voor de tandarts ontstaat. Het is in ieder geval belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd kennis maken met de tandartsstoel, gewend raken aan de tandarts, man of vrouw, die met een spiegeltje alle elementen in hun mond bekijkt, zodat niet de ouderwetse taferelen ontstaan die velen van ons maar al te goed kennen, waarbij het beeld van de norse oudere man niet communiceert maar zonder uitleg zijn ding deed. Die tijd is voorbij, in ieder geval bij ons op de praktijk.

We werken volgens de, door verzekeraars erkende, Gewoon-Gaaf-methode. Door deze richtlijnen te volgen kunnen bij kinderen tot 70% cariës worden voorkomen. Kinderen en hun ouders worden meer bewust gemaakt van een goede mondhygiëne. Preventie speelt een grote rol en is belangrijk voor het behoud van eigen elementen. het belang om zo lang mogelijk plezier en nut van een mooi en goed gebit. Dat begint bij de jeugd. Voor meer informatie over Gewoon-Gaaf, zie de link boven en onder deze bladzijde.

Geduld en rust helpen mee om de patiënten meer vertrouwen te geven en ook communicatie omtrent de behandelingen dragen daartoe bij.

Ook is er voor kinderen tot 18 jaar geen financiële drempel om naar de tandarts te gaan. De kosten van hun behandeling wordt gedekt via de basisverzekering.

Betalingen

Wij hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten met de factoringsmaatschappij Anders Medical Factoring, die de behandeling rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar declareert en daarna het gedeelte, dat niet door de verzekeraar wordt vergoed, aan u factureert.


Wij zijn altijd op zoek naar gedreven en getalenteerde mensen om ons team te versterken

WERKEN BIJ EEN MODERNE GROEPSPRAKTIJK IN BREDA

(c) Tandartsenpraktijk Kieskeurig - Dé Tandarts voor Breda