DIENSTEN

Wij bieden de volgende behandelingen:
• Restauratieve tandheelkunde
• Angstbehandelingen
• Mondhygiëne en poetsinstructie
• Esthetische tandheelkunde

https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2015/11/diensten-restauratie-320x200.jpg

https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2015/11/diensten-angst-320x200.jpg

https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2015/11/diensten-cosmetisch-320x200.jpg

https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2015/11/diensten-implantaten-320x200.jpg

Restauratieve tandheelkunde

Het gebit is het visitekaartje van je gezicht. Bij de halfjaarlijkse controles bepaalt de tandarts welke werkzaamheden nodig zijn om een mooi visitekaartje af te leveren. In de regel is cariës (gaatje) en slijtage van de tanden een veel voorkomend begin van een slecht gebit. Door middel van restauratieve behandelingen worden kleine gaatjes en inefficiënte vullingen gerepareerd met composiet (wit vulmateriaal). Voor herstel van grote defecten en vullingen kunnen er kronen, inlays en bruggen worden aangemeten.

Afspraak maken voor controle

Angstbehandelingen

Het komt regelmatig voor dat een patiënt zich niet prettig voelt bij een tandartsbezoek. Vanzelfsprekend is er bij ons een tandarts aanwezig die getraind is in het omgaan met deze patiënten. Behandelingen worden vooraf besproken, uitgelegd wat u voelt of juist niet voelt en bij alles waar u zich niet prettig bij voelt wordt naar een oplossing gezocht om dit te ondervangen.

Ook bij kinderen wordt zo gehandeld dat er geen tandartsvrees ontstaat.

Afspraak maken voor controle

Esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde is gebaseerd op de wens van de patiënt om zijn visitekaartje nóg mooier te maken dan van nature. Hiermee kunnen wij helpen door onder andere het bleken van uw tanden (voor meer informatie : zie onderstaande button) en het plaatsen van facings. Ook aan de meeste orthodontische behandelingen leveren wij onze bijdrage zodat u een nog mooiere lach krijgt. Wij gebruiken hiervoor doorzichtige INVISALIGN beugels. (voor meer informatie : zie onderstaande button).

Afspraak maken voor controleinformatie over Invisaligninformatie over bleken

Implantaten

Als er onverhoopt tanden verloren gaan is het aan te bevelen deze plaats op te vullen door een implantaat. Hiermee wordt voorkomen dat de naast gelegen tanden losser gaan staan en het tandvlees slinkt, zodat u langer plezier heeft van uw gebit. Op het implantaat kan een kroon, een brug of een kunstgebit (klikgebit) worden bevestigd.
Wij zijn gecontracteerd door de meeste grote zorgverzekeraars.

Afspraak maken voor controle

Prothesen en Frames

Wij vervaardigen, in samenwerking met tandtechnisch laboratorium Procero BV in Roosendaal, volledige prothesen, zowel conventioneel als op implantaten, gedeelte prothesen en frame-prothesen. Indien gewenst kunt U ook een tandtechnisch laboratorium naar uw keuze aanwijzen.
Wij zijn gecontracteerd door de meeste grote zorgverzekeraars.

Afspraak maken voor controle

(c) Tandartsenpraktijk Kieskeurig - Dé Tandarts voor Breda