Tanden vijlen Breda

Als de voortanden van uw boven- of onderkaak niet goed op elkaar passen of langs elkaar schuiven, kan de tandarts besluiten om uw tanden te laten vijlen. Ook bij scheefstand van uw tanden kunt u ervoor gekozen om uw tanden te laten vijlen. Zoekt u een praktijk die deze behandelingen uitvoert? Kies dan voor Tandartsenpraktijk Kieskeurig in Breda.


✓ Reguliere tandheelkunde

✓ Diverse behandelingen

✓ Geopend in het weekend

Een afspraak maken om uw tanden te laten vijlen?

Wanneer kiest de tandarts ervoor om uw tanden te vijlen?

Bij het vijlen van uw tanden wordt er tandglazuur verwijderd. Als u een beugel nodig heeft, dan kiest de tandarts er vaak voor om uw tanden een beetje af te vijlen. De reden hiervan is dat de tanden ruimte nodig hebben om zich te verplaatsen. Bij ons kunt u terecht voor een slotjes-beugel, maar ook voor een doorzichtige Invisalign®-beugel. Ook als er te veel tanden in een kleine ruimte zitten of bij het plaatsen van facings wordt deze orthodontische techniek gebruikt. In overleg met de ortho wordt er besloten of het vijlen van uw tanden nodig is of niet. Wij helpen u ook graag verder met onze andere behandelingen zoals het het bleken van tanden.

Neem contact met ons op voor deze behandeling

Voor professionele mondzorg zit u bij onze praktijk goed. Het vijlen van uw tanden maakt uw tanden rechter en zorgt er ook voor dat uw kaken weer goed op elkaar passen. U kunt ook gebruik maken van onze andere diensten. Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 88 919 10 of door ons contactformulier in te vullen.


(c) Tandartsenpraktijk Kieskeurig - Dé Tandarts voor Breda