MAATREGELEN I.V.M. CORONAVIRUS

Wij proberen altijd al en vooral nu een veilige omgeving voor onze patienten te bewerkstelligen. Daarom volgen wij de Leidraad Mondzorg Carona en moeten wij een triage maken voor onze patienten.
Via onderstaande button kunt U zien welke gevolgen dit voor U heeft, en bepaalt U of U wel of niet een afspraak bij de tandarts kunt maken.
Ook ziet U hier extra gedragsregels en behandelkosten beschreven.
CORONAVRAGEN


OPENINGSTIJDEN WEEKEINDE

Geregeld zijn wij geopend in het weekeinde, zowel op zaterdag als op zondag. Dit doen wij als service voor onze patienten. Ook niet-patienten zijn van harte welkom. Zij betalen alleen een extra weekeinde-tarief conform de bepalingen van de Nederlandse Zorgautoriteit. (in 2020 EURO 22,16).
Via “Afspraak maken“ kunt U direct uw eerste controle inplannen. Natuurlijk kunt U ook eerst telefonisch contact opnemen met onze praktijk onder nummer 076 – 88 919 10 of vrijblijvend bij ons binnenlopen.
Facturering geschiedt via Anders Medical Factoring.
Santander kan uw behandeling eventueel ook financieren.

AFSPRAAK MAKENSANTANDER FINANCIERING

Ook kinderen zijn van harte welkom op onze praktijk. Vanaf dat ze hun eerste tandje hebben is het raadzaam de tandarts te bezoeken. Wij werken volgens de Gewoon-Gaaf methode. Zie onze pagina over kinderen.De hierna volgende data zijn de geplande openingsdagen in het weekeinde :De openingstijden voor 2021 worden binnenkort gepubliceerd.

In 2020 zijn we verder gesloten in het weekeinde.
(c) Tandartsenpraktijk Kieskeurig - Dé Tandarts voor Breda