Klikgebit in Breda

Tandartsenpraktijk Kieskeurig is dé specialist in het zetten van een klikgebit in Breda. Wij bieden verschillende oplossingen aan voor het vervangen van ontbrekende tanden en kiezen. Voor een klikgebit voor uw onderkaak, bovenkaak of voor beide kaken zit u bij onze praktijk in Breda goed.


✓ Reguliere tandheelkunde

✓ Diverse behandelingen

✓ Geopend in het weekend

Op zoek naar een klikgebit?

Het voordeel van een klikgebit

Een klikgebit voor uw onderkaak of bovenkaak is dé oplossing voor mensen die problemen hebben met het dragen van een gewoon kunstgebit. Een klikgebit wordt namelijk vastgeklikt op implantaten die in de kaak zijn geplaatst. Hierdoor zit het klikgebit stevig vast en kan deze niet zomaar uitvallen. Zo heeft u weer een stabiele gebitsfunctie waardoor u bijvoorbeeld weer goed kunt eten. U kunt ook een vergoeding ontvangen voor uw klikgebit.

Hoe gaat deze behandeling in zijn werk?

In onze tandartsenpraktijk laten wij het klikgebit voor uw onderkaak en/of bovenkaak op maat maken. Eerst nemen onze artsen uitgebreid de tijd om te kijken naar uw gebit. Daarna wordt er met u een behandelplan opgesteld die past wij uw wensen en behoeften. Dankzij de jarenlange ervaring die onze artsen hebben op het gebied van implantologie, is het mogelijk om de beste mondzorg aan te bieden. Onze klikgebit behandelingen worden uitgevoerd met behulp van geavanceerde technieken en materialen. Zo wordt er een duurzaam klikgebit gerealiseerd voor uw bovenkaak of onderkaak die jarenlang meegaat.


(c) Tandartsenpraktijk Kieskeurig - Dé Tandarts voor Breda