Klikgebit vergoeding

Bij Tandartsenpraktijk Kieskeurig informeren we u graag verder over het zetten van een klikgebit en de vergoeding hiervan. We begrijpen dat de kosten een belangrijk aspect zijn bij het nemen van de beslissing om een klikgebit te nemen. Het is belangrijk om te weten of u in aanraking komt voor zo’n vergoeding.


✓ Reguliere tandheelkunde

✓ Diverse behandelingen

✓ Geopend in het weekend

Zo snel mogelijk een vergoeding voor uw klikgebit aanvragen?

Komt u in aanraking met een klikgebit vergoeding?

Een klikgebit voor uw onderkaak of bovenkaak is een populaire oplossing voor mensen die last hebben van loszittende tanden of een slecht passend kunstgebit. Een klikgebit wordt geplaatst door implantaten te zetten waarop een gebitsprothese bevestigd kan worden. De kosten van zo’n klikgebit kunnen hoog oplopen. Hierbij is het ook de vraag of u hier een vergoeding voor krijgt. In de meeste gevallen wordt een klikgebit niet vergoed vanuit de basisverzekering. Een aanvullende verzekering dekt deze kosten gedeeltelijk of helemaal. Het is dus verstandig om de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering goed door te nemen om te kijken of u in aanraking komt voor zo’n vergoeding.

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze vergoeding

In onze tandartsenpraktijk helpen onze artsen u graag bij het aanvragen van een vergoeding van uw klikgebit. Dankzij hun jarenlange kennis op het gebied van mondzorg en gebitsverzorging, weten zij welke vergoedingen er mogelijk zijn. Mocht u hier vragen over hebben, neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 88 919 10 of door ons contactformulier in te vullen.


(c) Tandartsenpraktijk Kieskeurig - Dé Tandarts voor Breda