DIENSTEN

Wij bieden de volgende behandelingen:
• Restauratieve tandheelkunde
• Angstbehandelingen
• Mondhygiëne en poetsinstructie
• Cosmetische tandheelkunde


Spoedtandarts in Breda

Bij spoedgevallen zit u bij de spoedtandarts van Tandartsenpraktijk Kieskeurig in Breda goed. Heeft u een probleem met uw tanden of pijn aan uw gebit? Dan kunt u altijd contact met onze praktijk opnemen voor een afspraak met de noodtandarts. Ook als uw eigen tandarts niet aanwezig is of als u niet bij ons ingeschreven staat. De noodtandarts in Breda rekent voor eigen patiënten geen extra kosten. We proberen onze patiënten, indien mogelijk, dezelfde dag nog te ontvangen. Heeft u een spoedgeval buiten de reguliere praktijkuren? Neem dan contact op met de spoedgevallendienst (076-5209070). U wordt automatisch doorverbonden met de dienstdoende tandarts.

Tandarts Breda spoed

Voor welk spoedgeval staat de spoedtandarts voor u klaar?

Niet alle klachten en problemen rondom uw gebit vallen onder de noemer spoedgeval. Uitgevallen vullingen en losse (nood)kronen of bruggen zijn geen spoedgeval en worden niet opgelost door de noodtandarts. Deze problemen lost de spoedtandarts graag voor u op tijdens de reguliere praktijkuren. Heeft u extreme kiespijn, een uitgeslagen of een losse tand of een nabloeding na een van onze behandelingen? Dan is er wel sprake van een spoedgeval. Onze spoedtandarts is er dus voor klachten waarvan de behandeling echt niet tot de volgende werkdag of na het weekend uitgesteld kan worden.

Waar moet u rekening mee houden bij een spoedgeval?

Wanneer u gebruik maakt van de spoedtandarts, moet u met de volgende zaken rekening houden:

  • U moet een geldig legitimatiebewijs en contant geld meenemen.
  • In de meeste gevallen moet er direct afgerekend worden.
  • Er kan sprake zijn van toeslagen wanneer u behandeld wordt door de noodtandarts na 18.00 uur ’s avonds of in het weekend.

Welke behandelingen bieden wij aan?

In onze praktijk bieden wij verschillende behandelingen aan voor professionele gebitsverzorging. Hiervoor is de noodtandarts niet altijd in te schakelen. De tandarts of onze orthodontist staan in dit geval graag voor uw klaar. Onze tandartspraktijk is geopend op maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en regelmatig in het weekend. Zie hieronder onze behandelingen:

Bel onze praktijk voor een spoedgeval

Heeft u een spoedgeval dat niet kan wachten tot de volgende dag of tot na het weekend? Neem dan contact op met onze noodtandarts. U kunt dezelfde dag nog bij de spoedtandarts in onze tandartspraktijk terecht. Bel tijdens reguliere werktijden naar 076 – 88 919 10 om een afspraak te maken en buiten de reguliere werktijden naar 076-5209070.


Afspraak maken
https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2015/11/diensten-restauratie-320x200.jpg

https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2015/11/diensten-angst-320x200.jpg

https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2015/11/diensten-cosmetisch-320x200.jpg

https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2015/11/diensten-implantaten-320x200.jpg

(c) Tandartsenpraktijk Kieskeurig - Dé Tandarts voor Breda