DIENSTEN

Wij bieden de volgende behandelingen:
• Restauratieve tandheelkunde
• Angstbehandelingen
• Mondhygiëne en poetsinstructie
• Cosmetische tandheelkunde


Implantaten zetten in Breda

Implantaten laten zetten doet u bij Tandartsenpraktijk Kieskeurig in Breda. Wij helpen u graag bij winnen van informatie over het zetten van implantaten, maar ook voor het plaatsen van kunst- en klikgebitten. Wat is een implantaat precies? Wanneer heeft u een implantaat nodig en wanneer een kunstgebit? En wat is een klikgebit? Wij vertellen u graag meer over deze zaken en de manier waarop wij te werk gaan.

Implantaten kunstgebit Breda

Waarvoor kunt u implantaten laten zetten?

Een implantaat vervangt de ontbrekende tand of kies, inclusief de wortel, zonder andere tanden of kiezen te belasten. U spaart dus uw eigen tanden en kiezen. Een implantaat of kunstgebit zorgt ervoor dat u weer probleemloos kunt lachen, eten en praten. In overleg met de tandarts nabij Princenhage in Breda wordt er besloten of het zetten van implantaten of een kunstgebit de beste oplossingen zijn in uw situatie. Voor andere problemen bij de groei en ontwikkeling van uw tanden en kiezen wordt u doorverwezen naar onze orthodontist.

Wat is het voordeel van een klikgebit ten opzichte van een kunstgebit?

Bij het zoeken naar meer informatie over tandartspraktijken in Breda die implantaten zetten, bent u de term klikgebit misschien al wel eens tegengekomen. Een klikgebit is een kunstgebit dat met een kliksysteem op implantaten wordt aangebracht. Daardoor is de kans een stuk kleiner dat uw kunstgebit op ongewenste momenten los gaat zitten. Een vergoeding voor uw klikgebit is mogelijk en wij kijken graag met u mee.

De voordelen van implantaten

Het zetten van implantaten bij onze tandartspraktijk heeft verschillende voordelen. Deze zijn hieronder benoemd:

  • Implantaten gaan vaak een leven lang mee
  • Een implantaat vervangt uw tand of kies, inclusief de wortel
  • De contouren van uw kaak en uw tandvlees blijven intact
  • Uw gebit voelt door de vaste constructie weer aan als eigen
  • Implantaten zijn sterk en niet gevoelig voor tandbederf

Wanneer kiest u voor een kunstgebit op uw implantaten?

Het zetten van implantaten of een kunstgebit vraagt om kwalitatief werk van uw tandarts. Het resultaat is supersterk, duurzaam, zeer natuurlijk en het voelt heel normaal aan. Neem vooral contact op met onze praktijk als u:

  • Een ongeluk heeft gehad tijdens het sporten, thuis of op het werk
  • Tanden mist door natuurlijke slijtage
  • Een mooier gebit wil
  • Last heeft van een loszittende overkappingsprothese of kunstgebit in de boven- en/of onderkaak. De gebitsprothese wordt als het ware vastgeklikt op de implantaten zodat het niet meer los in uw mond zit.

Hoe worden implantaten geplaatst?

Het plaatsen van implantaten of een klikgebit op implantaten gebeurt onder plaatselijke verdoving in onze praktijk. Er wordt een opening gemaakt in het tandvlees, zodat we bij het bot kunnen komen. Met diverse boortjes wordt er ruimte gemaakt in het bot om vervolgens het implantaat in het bot te schroeven. Hierna wordt de wond gehecht. Bij het plaatsen van de implantaten voelt u geen pijn.

Wordt patiënt van onze praktijk en maak een afspraak voor implantaten

U bent van harte welkom in onze praktijk voor mondzorg en gebitsverzorging. Wij zetten implantaten bij zowel bestaande als nieuwe patiënten helpen. U kunt uzelf inschrijven door telefonisch te bellen naar 076 – 88 919 10 of door ons contactformulier in te vullen. Wij bellen u zo snel mogelijk voor het maken van een afspraak.

Meer interessante links:

Angst tandarts BredaBreda tandartsImplantaten kunstgebit BredaKindertandarts BredaBeugel BredaTandarts Breda HaagwegTandarts Breda PrincenhageTandarts Breda spoedTandarts Breda Tuinzigt Tandarts orthodontist Breda


Afspraak maken
https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2015/11/diensten-restauratie-320x200.jpg

https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2015/11/diensten-angst-320x200.jpg

https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2015/11/diensten-cosmetisch-320x200.jpg

https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2015/11/diensten-implantaten-320x200.jpg

(c) Tandartsenpraktijk Kieskeurig - Dé Tandarts voor Breda