DIENSTEN

Wij bieden de volgende behandelingen:
• Restauratieve tandheelkunde
• Angstbehandelingen
• Mondhygiëne en poetsinstructie
• Cosmetische tandheelkunde


Implantaten kunstgebit Breda

Bij het oriënteren naar een tandarts in Breda voor het plaatsen van implantaten of een kunstgebit, wilt u natuurlijk zoveel mogelijk informatie inwinnen. Wat is een implantaat precies? Wanneer heb je een implantaat nodig? Wanneer een kunstgebit? En wat is een klikgebit dan weer? Daarom krijgt u op deze pagina de belangrijkste informatie over implantaten, kunst- en klikgebitten en de manier van werken bij Tandartsenpraktijk Kieskeurig in Breda.

Implantaten kunstgebit Breda
Implantaten kunstgebit Breda

Wat is een implantaat?

Een implantaat vervangt de ontbrekende tand of kies, inclusief de wortel, zonder andere tanden of kiezen te belasten. U spaart dus uw eigen tanden en kiezen. Een implantaat of kunstgebit zorgt ervoor dat u weer probleemloos kunt lachen, eten en praten. In overleg met de tandarts in Breda wordt besloten of een kunstgebit of implantaten de beste oplossing zijn in uw situatie.

Kunstgebit of klikgebit?

Bij het zoeken naar meer informatie over tandartspraktijken in Breda die implantologie aanbieden, bent u de term klikgebit misschien al wel eens tegengekomen. Een klikgebit is een kunstgebit dat met een kliksysteem op implantaten wordt aangebracht. Daardoor is de kans een stuk kleiner dat uw kunstgebit op ongewenste momenten los gaat zitten.

De voordelen van implantaten

  • Implantaten gaan vaak een leven lang mee
  • Een implantaat vervangt uw tand of kies, inclusief de wortel
  • De contouren van uw kaak en uw tandvlees blijven intact
  • Uw gebit voelt weer aan als eigen, door de vaste constructie
  • Implantaten zijn sterk en niet gevoelig voor tandbederf

Wanneer kiezen voor een implantaten kunstgebit Breda?

Implantaten of een kunstgebit vragen om kwalitatief werk van uw tandarts in Breda. Het resultaat is supersterk, duurzaam, zeer natuurlijk en het voelt heel normaal aan. Neem vooral contact op met de praktijk in Breda voor meer informatie wanneer u:

  • Een ongeluk heeft gehad tijdens het sporten, thuis of op het werk
  • Tanden mist door natuurlijke slijtage
  • Een mooier gebit wilt
  • Last heeft van een loszittende overkappingsprothese of kunstgebit in de boven- en/of onderkaak. De gebitsprothese wordt als het ware vastgeklikt op de implantaten zodat het niet meer los in uw mond zit.

Hoe worden implantaten geplaatst?

Het plaatsen van implantaten of een klikgebit op implantaten gebeurt onder plaatselijke verdoving op onze praktijk in Breda. Er wordt een opening gemaakt in het tandvlees, zodat we bij het bot kunnen komen. Met diverse boortjes wordt ruimte gemaakt in het bot, om vervolgens het implantaat in het bot te schroeven. Hierna wordt de wond gehecht. Bij het plaatsen van implantaten voelt u geen pijn.

Meer interessante links:

Angst tandarts BredaBreda tandartsImplantaten kunstgebit BredaKindertandarts BredaBeugel BredaTandarts Breda HaagwegTandarts Breda PrincenhageTandarts Breda spoedTandarts Breda Tuinzigt Tandarts orthodontist Breda


Afspraak maken
https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2015/11/diensten-restauratie-320x200.jpg

https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2015/11/diensten-angst-320x200.jpg

https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2015/11/diensten-cosmetisch-320x200.jpg

https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2015/11/diensten-implantaten-320x200.jpg

(c) Tandartsenpraktijk Kieskeurig - Dé Tandarts voor Breda