DIENSTEN

Wij bieden de volgende behandelingen:
• Restauratieve tandheelkunde
• Angstbehandelingen
• Mondhygiëne en poetsinstructie
• Cosmetische tandheelkunde


Beugel Breda

Doorzichtige beugel Breda
  • Vrijwel onzichtbaar
  • Comfortabel
  • Uitneembaar, zodat u uw tanden gewoon kunt reinigen zoals u gewend was
  • 3D simulatie
  • De onzichtbare beugel doet minder pijn dan andere beugels
Beugel Breda
Beugel Breda

De orthodontie heeft de afgelopen jaren niet stil gestaan. De doorzichtige beugel van INVISALIGN is een ware doorbraak op beugelgebied. Met deze beugel Breda kunt u op welke leeftijd dan ook besluiten om uw tanden recht te laten zetten, zonder dat het echt opvalt. Bij Tandartsenpraktijk Kieskeurig bent u aan het juiste adres voor een doorzichtige beugel. In een korte periode kunt u weer stralend lachen, waardoor u weer zelfverzekerd overkomt.

Beugel Breda – hoe werkt het?

De doorzichtige beugel Breda wordt op basis van een 3D model van uw tanden op maat gemaakt. Deze beugel bestaat uit een aantal uitneembare en comfortabele hoesjes. Doordat deze hoesjes elke twee weken worden vervangen, verschuiven uw tanden geleidelijk naar de gewenste eindstand in uw kaak.

Wist u dat met de INVISALIGN beugel al meer dan 4 miljoen behandelingen succesvol uitgevoerd zijn? Wilt u ook op een succesvolle manier uw tanden recht zetten of vaarwel zeggen tegen dat vervelende spleetje? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze tandartsen staan graag voor u klaar met een passend advies voor het meest geschikte behandelplan in uw geval.

De voordelen van Kieskeurig

Wanneer u kiest voor beugel Breda van Tandartsenpraktijk Kieskeurig, kiest u voor een heleboel voordelen. We hebben ruime ervaring met kinderen en angstpatiënten, kiezen voor een persoonlijke benadering en communiceren op een duidelijke manier. Ervaar het zelf en maak een eerste kennismakingsafspraak.

Meer interessante links:

Angst tandarts BredaBreda tandartsImplantaten kunstgebit BredaKindertandarts BredaBeugel BredaTandarts Breda HaagwegTandarts Breda PrincenhageTandarts Breda spoedTandarts Breda Tuinzigt Tandarts orthodontist Breda


Zie ook onze extra paginaAfspraak maken
https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2015/11/diensten-restauratie-320x200.jpg

https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2015/11/diensten-angst-320x200.jpg

https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2015/11/diensten-cosmetisch-320x200.jpg

https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2015/11/diensten-implantaten-320x200.jpg

(c) Tandartsenpraktijk Kieskeurig - Dé Tandarts voor Breda