DIENSTEN

Wij bieden de volgende behandelingen:
• Restauratieve tandheelkunde
• Angstbehandelingen
• Mondhygiëne en poetsinstructie
• Cosmetische tandheelkunde


Tandarts in Breda Princenhage

Kies voor de behandelingen van Tandartsenpraktijk Kieskeurig, dé tandarts in de omgeving van Breda Princenhage. Van kleine gaatjes tot grote beschadigingen en van onzichtbare beugels tot implantaten: wij helpen u graag. Onze tandartsen zijn onder andere gespecialiseerd in het behandelen van mensen met angst voor de tandarts. Ook voor het behandelen van kinderen hebben we een speciale opleiding richting de kindertandheelkunde gevolgd.

Tandarts Breda Princenhage

De behandelingen van de tandarts in Breda nabij Princenhage

Professionele mondzorg staat bij ons op de eerste plaats en hier bieden wij verschillende behandelingen voor aan. Deze behandelingen van onze tandarts in de omgeving van Princenhage in Breda zijn zowel voor volwassenen als voor kinderen. Zo hebben we een ervaren kindertandarts die kinderen als ouders/verzorgers meer informatie geeft over het verzorgen van de tanden. Zie hieronder onze behandelingen.

  • Restauratieve tandheelkunde
  • Cosmetische tandheelkunde
  • Angstbehandelingen
  • Orthodontische behandelingen
  • Implantaten zetten

Een persoonlijke en betrouwbare tandarts

Wanneer u kiest voor ons als tandarts in Breda Princenhage, dan kiest u voor een tandarts met een persoonlijke benadering en duidelijke communicatie. Een tandarts die u kunt vertrouwen en waar u dus met een gerust hart uw gebit door kunt laten verzorgen. Bij al onze behandelingen maken we gebruik van de modernste technieken en materialen. Dit is de manier om het verzorgen en onderhouden van uw gebit zo prettig mogelijk te maken.

Maak een eerste afspraak voor een controle

Onze tandartspraktijk staat open voor nieuwe patiënten. Een eerste afspraak bij onze tandarts in de omgeving van Breda Princenhage ongeveer 20 tot 30 minuten. Wij maken graag kennis met u, doen een uitgebreide check-up en brengen de conditie van uw gebit in kaart. Uit sociaal oogpunt bieden wij één zaterdag per maand zorg aan patiënten die dringend tandheelkundige hulp nodig hebben. Dit zijn patiënten die zich financieel of verzekeringstechnisch geen tandarts kunnen veroorloven. Na een uitgebreide screening wordt een behandeldatum bepaald. Wilt u hiervoor in aanmerking komen of meer te weten komen over onze mogelijkheden of behandelingen? Meldt u dan aan bij onze tandarts in Breda Princenhage door te bellen naar 076 – 88 919 10 en maak online uw afspraak voor een controle.

Meer interessante links:

Angst tandarts BredaBreda tandartsImplantaten kunstgebit BredaKindertandarts BredaBeugel BredaTandarts Breda HaagwegTandarts Breda PrincenhageTandarts Breda spoedTandarts Breda Tuinzigt Tandarts orthodontist Breda


Afspraak maken
https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2015/11/diensten-restauratie-320x200.jpg

https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2015/11/diensten-angst-320x200.jpg

https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2015/11/diensten-cosmetisch-320x200.jpg

https://www.tandartsenpraktijk-kieskeurig.nl/wp-content/uploads/2015/11/diensten-implantaten-320x200.jpg

(c) Tandartsenpraktijk Kieskeurig - Dé Tandarts voor Breda